Invitation

Invitation til gåhjemmøde om CSR rapportering med fokus på menneskerettigheder og anti-korruption

Transparency International Grønland inviterer hermed til et gåhjemmøde tirsdag d. 26. november kl. 17.00 – 18.00 om CSR rapportering med særligt fokus på hvordan virksomheden kan rapportere om sin indsats på menneskerettigheder og anti-korruption. Disse to områder er sammen med medarbejderforhold, miljø/klima og sociale forhold en del af det nye lovkrav om CSR rapportering for store virksomheder i Grønland, som er trådt i kraft for nylig. Erfaringsmæssigt er det netop menneskerettigheder og anti-korruption, som giver udfordringer for virksomhederne når det kommer til rapportering.

På gåhjemmødet gennemgår vi kort den nye lovgivning og fokuserer derefter på konkrete eksempler og forslag til, hvordan I kan rapportere på anti-korruption og menneskerettigheder på en meningsfyldt måde. Vi gennemgår ligeledes relevante Key Performance Indicators (KPI) på disse områder, og diskuterer de typiske risici i en grønlandsk sammenhæng.

 

Gåhjemmødet henvender sig først og fremmest til de virksomheder, der skal rapportere efter den nye lovgivning, men alle med interesse for CSR rapportering, menneskerettigheder og anti-korruption er velkomne.

 

Seminaret afholdes af Anne Mette Christiansen, der har mere end 15 års erfaring med CSR rapportering og er ekspertmedlem af TIGs bestyrelse.

Arrangementet er gratis for TIG virksomhedsmedlemmer. For andre kr. 200.

Sted: Oles Varehus mødelokalet.

Gåhjemmødet afvikles på dansk.

Tilmelding til [email protected] senest 25.november.